Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borkultúra Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borkultúra Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borkultúra Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borkultúra Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Everybody drinks at a dfinereft pace (a pace which a professional waiter will become well aware of before the end of the first bottle of wine) Many people (often elderly diners) will be happy to nurse two ounces for their entire meal, while others race through four glasses before the entrees. In a well run restaurant, no diner will ever find the need to touch their bottle of wine (If they want to pour their own wine they should/will say so), otherwise, any astute waiter will never let a glass become completely empty.
|
|
16 éve | Tóth Tibor | 0 hozzászólás
A téli estéknek, a romantikus sétáknak a tökéletes kiegészítõje a forralt bor. Nem csak a didergésre jó gyógyszer, hanem a fagyos hangulatot is nagymértékben javítja.
Elkészítése rém egyszerû, némi kreativitás, pár egyszerû kiegészítõ, és máris mosolyra fakad az ember!
Hozzávalók:
o 1 liter fehér- vagy vörösbor
o 10-12 szem kockacukor
o csipetnyi szegfûszeg
o 4-5 rúd fahéj
o 1 citrom reszelt héja
o dió, mazsola
Elkészítés:
Dobjunk mindent egy lábosba, melegítsük fel max.
16 éve | Milcsovics Enikő | 0 hozzászólás
Egy kis érdekesség!
Sok helyen hallhattuk már, hogy a nõk szaglása jobb a férfiakénál, ám az érzékelés cizelláltsága nem korlátozódik csupán e területre. Amint azt Matt Kramer, a Wine Spectator borszaklap újságírója többször is kifejtette, a nõk több részletet, több apró nüanszot érzékelnek az ízekbõl, amit nem utolsósorban annak köszönhetnek, hogy a Teremtõ egészen egyszerûen több ízlelõbimbóval áldotta meg õket.
Arról nem is beszélve, hogy a nõk inkább fogyasztani szeretik a bort, nem pedig tartogatni!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás