Mértékletes borfogyasztás: A forralt bor titka!

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

network.hu

 

A téli estéknek, a romantikus sétáknak a tökéletes kiegészítője a forralt bor. Nem csak a didergésre jó gyógyszer, hanem a fagyos hangulatot is nagymértékben javítja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elkészítése rém egyszerű, némi kreativitás, pár egyszerű kiegészítő, és máris mosolyra fakad az ember!


Hozzávalók:


• 1 liter fehér- vagy vörösbor

• 10-12 szem kockacukor

• csipetnyi szegfűszeg

• 4-5 rúd fahéj

• 1 citrom reszelt héja

• dió, mazsola

 

 

Elkészítés:


network.hu

Dobjunk mindent egy lábosba, melegítsük fel max. 50 fokra (forralni tilos, mert az alkohol elillan) majd hagyjuk állni egy darabig, hadd barátkozzanak össze az ízek. Nem szükséges leszűrnünk. Sőt! Dobáljunk diót és mazsolát a poharak aljára – nem fogjuk megbánni. Fehérbor esetén narancslével, vörösbor esetén citrommal ízesíthetünk.


Címkék: bor fehér forralt fűszeres ital nedű vörös

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu