Mértékletes borfogyasztás: Csökken a francia borexport

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Csökken a francia borexport

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Everybody drinks at a dfinereft pace (a pace which a professional waiter will become well aware of before the end of the first bottle of wine) Many people (often elderly diners) will be happy to nurse two ounces for their entire meal, while others race through four glasses before the entrees. In a well run restaurant, no diner will ever find the need to touch their bottle of wine (If they want to pour their own wine they should/will say so), otherwise, any astute waiter will never let a glass become completely empty. I find the best way to keep people drinking the amount they want to drink (in some peoples cases without announcing to the table that they are a lush) is (after the initial pour) to wait until the first person (usually the lush) is almost finished with their glass .then pour around the table, topping off everyone to the initial level of their first pour. Refrain from topping off anybody who initially asked for just a little . If one believes that a waiter is just pouring to try to get a second bottle on the table .there are two possible answers: 1) They are trying to get a second bottle on the table .or 2)(more likely) their enthusiasm or inexperience is becoming apparent in their heavy handed and/or frequent pouring. If either one is the case, the solution is simple speak up!! Give them a chance to pour at a pace and level that you like or alternatively (if this little hiccup is going to ruin your meal) tell them that you would like to pour your own wine. I think that it speaks volumes to the service if any guest walks out of a restaurant thinking that their waiter was a mindreader (in that everything they needed was anticipated before having been asked for) but everyone has dfinereft expectations, and so sometimes it is necessary voice your concerns. A little communication makes for happy dining!

Címkék: bor export franciaország

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu