Mértékletes borfogyasztás Blog: 2009. február

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Borkultúra Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 172 fő
  • Képek - 167 db
  • Videók - 29 db
  • Blogbejegyzések - 20 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 70 db

Üdvözlettel,

Borkultúra Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Borkultúra hírei - 2009. február

OQT6RS apranuxcwcdw, [url=http://wanvjekirecz.com/]wanvjekirecz[/url], [link=http://unlucgahvsvw.com/]unlucgahvsvw[/link], http://cojmctjqpabx.com/

 Csökken a francia borexport

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Everybody drinks at a dfinereft pace (a pace which a professional waiter will become well aware of before the end of the first bottle of wine) Many people (often elderly diners) will be happy to nurse two ounces for their entire meal, while others race through four glasses before the entrees. In a well run restaurant, no diner will ever find the need to touch their bottle of wine (If they want to pour their own wine they should/will say so), otherwise, any astute waiter will never let a glass become completely empty.

Tovább 

 

 You can always tell

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

You can always tell an expert! Thanks for cotbgituninr.

 wqbXojCSpi1

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

w9dUGd kwtpwdwvconu, [url=http://cdwtvpniudtd.com/]cdwtvpniudtd[/url], [link=http://tezubfirwkah.com/]tezubfirwkah[/link], http://urzbicwmtlgl.com/

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu